Wednesday, February 13, 2013

Pei Koe cina yang biadap!

Wirawati Perkasa amat kesal dan mengutuk perbuatan biadab Leong Pei Koe yang menunjuk tanda lucah terhadap DYMM Sri Paduka Permaisuri Agung, ianya perbuatan dajjal yg tidak layak menjadi rakyat malaysia.... Perbuatan ini juga merupakan penghinaan kepada orang Melayu dan warga Malaysia seluruhnya, juga penghinaan terhadap institusi raja, perlembagaan negara dan rukun negara.  

saya bercakap sbg seorang wanita apa yg dilakukan oleh Pei Koe mmg biadap dan tidak boleh di terima... apa perasaan nya apabila ada org lain menunjukkan tanda lucah kepada adik, kakak atau ibunya, saya yakin apa pun alasan yg diberikan olehnya, dia mmg biadap... apa perasaan dia apabila adik, kakak, ibu atau keluarga nya di perlakukan sebegitu, tambahan pula, tanda lucah tersebut ditunjukkan kepada DYMM Sri Paduka Permaisuri Agung. Apakah salah yg telah Permaisuri Agung lakukan ? adakah Permaisuri Agong telah telah memecahbelahkan keluarga dia atau apa sehingga tanda tidak puas hati ditunjukkan dengan begitu biadap. pada pendapat saya Pei Koe harus dihukum, permohonan maaf sudah tidak ada makna lagi...dia harus belajar menghormati institusi raja kalau benar dia seorang rakyat Malaysia tidak kira apa bangsa sekali pun.. 

Kalau di Thailand, Jepun atau Saudi Arabia, perbuatan celaka seperti ini dilakukan, maka tahulah dia, tinggi atau rendah langit yg dijunjung dan bumi yg dipijak.
Era BlackBerry®

No comments:

Post a Comment