Wednesday, June 22, 2011

Wirawati Perkasa Beri Amaran pada Nurul Izzah.


KUALA LUMPUR 21 Jun - Ketua Wirawati Perkasa, Zaira Jaafar hari ini memberi amaran kepada Nurul Izzah agar menepis kenyataan-kenyataan bapa beliau terlebih dahulu sebelum menghentam kenyataan Pemimpin lain.

Beliau ketika dihubungi berkata, Nurul Izzah dianggap seorang Pemimpin yang diangkat kerana dibayangi bapa beliau sendiri yang sanggup menggadai Agama dan Bangsa demi mendapat kuasa Politik.“Nurul Izzah hanya pandai mengambil kesempatan dan cuba berlagak hebat untuk mengaburi perlakuan bapanya yang pengecut dan tidak berani berdepan dengan kenyataan.”

Zaira turut mendakwa menasihatkan agar Nurul Izzah insaf dan sedar akan perbuatan beliau dan bapanya itu dan kembali ke pangkal jalan.

Beliau berkata demikian setelah diminta mengulas kenyataan Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah telah menepis Ibrahim Ali dengan mengatakan Presiden Perkasa itu seorang pengecut dan bacul terhadap kaum Cina.

5 comments:

 1. Pok Brgheem Ali x der prinsip perjuangan.

  Lompat sana lompat cini,

  Nak ikut wat aper?

  Giler.

  ReplyDelete
 2. Salam. Putra IJ80. Lompat lagi baik dari balun China Doll. Giler ko.

  ReplyDelete
 3. Lebih baik mengarut daripada jadi pak turut
  lebih baik mengarut daripada mengurut

  ReplyDelete
 4. Amaran jingga atau merah?
  'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling bodoh dan tolol jika BN terus berkuasa..
  http://Facebook-1Malaysia.blogspot.com/
  Undi BN Undi HARAM- Media BN Media Porno. Pemimpin BN mcm PUKIMAK. FUCK Wanita UMNO
  http://blog1Malaysia.blogspot.com/

  ReplyDelete